Deel dit artikel ‹ Terug

Uw eigen recept op menukaart in restaurant Des Werelds in Mill

Geplaatst op: donderdag 8 april 2010


Win een diner voor 2 met uw eigen recept

Voor velen is koken echt een hobby. Het gaat dan niet alleen om het koken, bakken en braden van het dagelijks eten, maar juist om het uitgebreider koken voor vrienden, familie en bekenden. Regelmatig ontstaan bij dit soort activiteiten leuke en speciale eigen gerechten, of worden bestaande gerechten met andere zelf bedachte ingrediënten totaal veranderd.

Wat is er dan leuker dan dit eigen gerecht op een menukaart van een restaurant terug te kunnen vinden. Dat kan bij restaurant Des Werelds. Stuur uw recept met omschrijving van ingrediënten en bereiding naar Des Werelds. De koks van het Millse restaurant buigen zich over alle recepten en kiezen er het origineelste of meest verrassende uit. Dat recept zal vervolgens op de menukaart geplaatst worden. U ontvangt als winnaar van deze actie een diner voor 2 personen bij restaurant Des Werelds.

Belangstelling? Stuur dan uw recept onder vermelding van “eigen recept” naar restaurant Des Werelds Hoogveldseweg 1 5451 AA in Mill. Per mail kan dat naar marketing@fitland.nl.
advertentie