Deel dit artikel ‹ Terug

Win diner en overnachting inclusief ontbijt bij Teugel Resort Uden met prijsvraag Lokale Omroep Mil

Geplaatst op: maandag 3 december 2018


Dit jaar bestaat de Lokale Omroep Mill precies 30 jaar. Dit jubileum vieren zij in het weekend van vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december. Dat met 30-uur live radio en Tv-uitzendingen waarin muziek, nieuws en gasten uit deze 3 decennia voorbij komen. Maar ook is er zaterdagavond 15 december een muzikale feestavond met Bigband Expats, diverse lokale zangers en zangeressen en DJ Jack. Deze avond is gratis toegankelijk en start 20.00 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. 

Prijsvraag Maar in de aanloop naar dit jubileum en ook gedurende het jubileumweekend, is er een prijsvraag waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Vraag: Wie was mede-initiatiefnemer van de Lokale Omroep Mill en tot 1 januari 2000 voorzitter? Lever uw antwoord inclusief een bijdrage van minimaal 1,- euro voor zondagavond 16 december in bij de Lokale Omroep Mill. Dit kan in een envelop in de brievenbus (L.O.M. Kerkstraat 3 Mill), maar gedurende de live uitzendingen in het jubileumweekend ook bij een van de vrijwilligers van de jubilerende Lokale Omroep Mill. Uit alle inzendingen worden op zondagavond 16 december 3 winnaars getrokken.
  Prijzen De hoofdprijs is een overnachting bij Teugel Resort Uden inclusief ontbijt en een 3-gangen verrassingsdiner voor 2 personen. Als 2e prijs is een arrangement te winnen voor 4 personen gratis toegang tot de vernieuwde midgetgolfbaan bij Teugel Resort Uden. Deze vernieuwde baan zal medio december in gebruik worden genomen. De 3 e prijs is een tegoedbon voor een vuurwerkpakket van 25,- euro van Pets Place Boerenbond aan de Spoorstraat in Mill. 
  Meer Meer weten over dit jubileum, alle frequenties bij de diverse providers of de RTV-programma’s van de Lokale Omroep Mill? Like dan de Facebookpagina en zie www.lokaleomroepmill.nl
advertentie