Deel dit artikel ‹ Terug

Extra avond Lónse huiskamertheatertour

Geplaatst op: donderdag 22 november 2018


Wegens grote belangstelling voor de tweede editie van de Lónse Huiskamertheatertour op woensdag 12 en donderdag 13 december, vindt er een extra tour plaats op dinsdag 18 december.

Tijdens de Lónse Huiskamertheatertour kan het publiek op één avond genieten van maar liefst vier verschillende uitvoeringen. Onder begeleiding van een gids wandelen de deelnemers met een groep van maximaal 15 personen naar in totaal vier huiskamers ergens in Overloon. Daar worden zij telkens verrast met een voorstelling van ongeveer 20 minuten, uitgevoerd door spelers van Het Overloons Toneel.

De vier voorstellingen zijn allemaal anders. ‘Afblijven’ gaat over de mooie, schrijnende en lastige momenten van een dochter en haar dementerende moeder. In ‘Goddelijk’ ontmoet een toevallige voorbijganger god. In ‘Aftellen’ zien we een op elkaar uitgekeken echtpaar met bijbehorende niet uitgesproken ergernissen. Tot slot denken twee vrouwen in ‘Ik wou dat ik jou was’ dat het gras bij de buren groener is.

Data en kaartverkoop
De Huiskamertheatertour is op woensdag 12, donderdag 13 december en dinsdag 18 december om 19.30 uur bij ‘de Pit’. Deelnemers dienen uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De tour eindigt eveneens in de Pit, alwaar men nog even kan napraten onder het genot van een drankje. Kaarten zijn voor €10,00 te koop bij Shop Jacobs (Vierlingsbeekseweg 3) of via de leden van Het Overloons Toneel. Per avond zijn maximaal 60 kaarten beschikbaar.

Foto: Albert Hendriks
advertentie