Deel dit artikel ‹ Terug

Meld uw secretaresse nu aan voor het secretaresseboeket

Geplaatst op: dinsdag 6 april 2010


Onder alle aanmeldingen verloten we in het kader van het Weekboeket een secretaresseboeket

Sinds 1989 is ook in Nederland de derde donderdag van april officieel uitgeroepen tot secretaressedag. In Amerika bestaat deze dag echter al sinds 1952. Op die dag wordt door managers en directeuren de secretaresse massaal in het zonnetje gezet. Dat alles kan op verschillende manieren, maar een mooi bloemenboeket valt altijd in de smaak. Dus . . . .

Op donderdag 15 april is het weer zover: Secretaressedag. Waarschijnlijk denken veel directeuren van bedrijven niet aan deze dag, want het is juist de secretaresse zelf die managers vaak moet herinneren aan speciale dagen en afspraken. Subtiel wordt daarom de laatste jaren in veel bureauagenda’s “Secretaressedag” op de derde donderdag van april officieel verwerkt als speciale dag. Maar ook zij die voor een club of vereniging het secretariaat verzorgen zijn secretaris of secretaresse en zouden dus op 15 april in het zonnetje gezet moeten worden.

Iedere week wordt via de actie Weekboeket (initiatief van www.inmill.nl) een prachtige bos bloemen weggegeven. Hiervoor kunt u kandidaten aandragen. Op donderdag 15 april zal het Weekboeket naar een secretaresse of secretaris gaan. Naar wie? Laat het dat zsm weten. Dat kan via www.weekboeket.nl of door te mailen naar redactie@inmill.nl.
advertentie