Deel dit artikel ‹ Terug

Radio Hollandia komende vrijdag bij Lokale Omroep Mill op radio en televisie!

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018


Op 2e Kerstdag 1997 werd het verzoekplatenprogramma Hollandia voor de gelegenheid ook op TV uitgezonden. In het kader van 30 jaar L.O.M. wordt dit programma zowel op radio als TV aanstaande vrijdag 23 november herhaald vanaf 20.30 uur.

Hollandia
Radio Hollandia bestond uit Jan en Tonnie Bastiaans en Karel Kremers. Na jarenlang de regio te hebben vermaakt als radio-piraat kregen ze in mei 1989 een legaal platform bij de Lokale Omroep Mill, die net was opgericht. Toen Karel na enkele jaren stopte werd het Hollandia team aangevuld met Thijs en El van den Heuvel. Op 9 november 2001 werd gevierd dat Hollandia 12,5 jaar legaal in de lucht zat via de Lokale Omroep Mill. 

Zeg het maar
Door omstandigheden stopte Hollandia begin 2002 en "Zeg het maar" met Thijs, El en Rini Cornelissen gingen tot november 2004 door met verzoekplaten op de vrijdagavond. "Zeg het maar" komt eenmalig terug op vrijdag 30 november van 20.30 uur tot 23.00 uur. Ook dit vanwege het 30 jarig bestaan van de Lokale Omroep Mill. Maar als eerste kunt u komende vrijdag 23 november dus kijken
en luisteren naar Radio Hollandia. 

Interview
In 1992 had Willy Willems bij de Lokale Omroep Mill een Tv-interview met Jan en Tonnie Bastiaans over het maken van Hollandia. Dit interview is tot donderdag 22 november te zien bij L.O.M. Tv. Maar ook in de rubriek Video op inmill.nl is dit Tv-item te vinden. 

Frequenties
De Lokale Omroep Mill is niet alleen in de gemeente Mill en Sint Hubert maar ook in de regio in de vrije ether en via alle providers op Tv te ontvangen. Check voor een overzicht van alle frequenties of om wereldwijd mee te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl
advertentie