Deel dit artikel ‹ Terug

JVC Cuijk HA-Ke Boys tegen oud Feyenoord

Geplaatst op: vrijdag 2 april 2010


JVC CUIJK HA-KÉ BOYS OP 17 APRIL VOOR MARTINUSKERK TEGEN OUD-FEYENOORD
‘Maatschappelijk verantwoord voetballen’, kent u die uitdrukking? In het kort komt dit erop neer dat het edele voetbalspel de –op een aantal dingen na– belangrijkste bijzaak van de wereld is. De HA-Ké Boys van JVC Cuijk Veteranen II voegen op zaterdag 17 april aanstaande de daad bij het woord en spelen voor ‘de Cuijkse eer’ en voor de restauratie van onze Martinuskerk een benefietwedstrijd tegen Oud-Feyenoord. De volledige opbrengst van deze wedstrijd komt ten goede aan de stichting Restauratie Martinuskerk Cuijk. De bal gaat rollen om 19.30 uur en sportpark De Groenendijkse Kampen is open vanaf 18.30 uur. De toegang bedraagt € 5 voor volwassenen en € 3 voor kinderen. In de pauze houden Henny van de Berg en Hans Vergeest de stemming er in. Dus of je hart nu klopt voor Feyenoord, gewoon goed voetbal, de HA-Ké Boys of onze Martinuskerk; op 17 april weet je waar je moet zijn. Meer weten? Kijk dan op www.bloggers.nl/jvccuijkveteranen2.

Voorgeschiedenis
Het 2de veteranenteam van JVC Cuijk collecteert sinds september 2009 voor de restauratie van de Martinuskerk.  Pastoor Küppers verrichtte toen de officiële aftrap van de actie en sindsdien vraagt het team de tegenstanders wekelijks om een bijdrage voor de collectebus. Mooi, want ook voor veteranen is er meer dan voetbal alleen. Iemand noemde dat ooit ‘maatschappelijk verantwoord voetballen’. Tijdens één van de ‘derde helften’ in café De Kwast besloten de HA-Ké Boys van JVC Cuijk een poging te wagen iets extra’s te organiseren. Daarmee wilden zij de bijdrage voor de Martinuskerk verder verhogen. Want gemiddeld € 5 per week in de collectebus tikt niet echt hard aan. Om een lang verhaal kort te maken: op zaterdag 17 april aanstaande organiseren de HA-Ké Boys een benefietwedstrijd tegen Oud-Feyenoord om 19.30 uur op Sportpark Groenendijkse Kampen.

Vrienden van de Martinuskerk
Om de benefietwedstrijd mogelijk te maken hebben –naast het bestuur van voetbalvereniging JVC Cuijk– meerdere ondernemingen hun sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen. Deze ondernemingen, geleid door echte voetballiefhebbers en vooral trotste Cuijkenaren, zijn:

BCP Bouw
Teeuwissen Products
Hofmans Tapijten Cuijk
Tip Top Verspreidingen
Printservice Cuijk
Paladijntje.nl
HA-Ké, voor al uw metselwerkzaamheden
www.micasa.be Massieve Houtbouw
Café en zalencentrum De Kwast Cuijk
Floris van Heukelom Audiovisuele Communicatie


Selectie Oud-Feyenoord
De selectie van Oud-Feyenoord bestaat uit de volgende spelers: Arnold Scholten, Gaston Taument, Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Peter Brunings, Peter Houtman, Cor Adriaanse, André Hoekstra, Wim van der Steene, Andre Stafleu, Henk Warnas, Joop van Daele, Jan Achterberg, Regi Blinker, Rob Maas, Danny Kalden, Jean-Paul van Gastel, Arjan van der Plas, Steve Wasiman, Ton Pattinama, Ruud Heus, Bert Konterman, John Metgod, Michael Mols, Mike Obiku, Ben Wijnstekers en Kees van Wonderen.
advertentie