Deel dit artikel ‹ Terug

Aanmelden voor Kerstmarkt in Gennep

Geplaatst op: vrijdag 28 september 2018


Stichting SumMmertime tekent ook dit jaar voor de organisatie van de traditionele Kerstmarkt op zaterdag 15 en zondag 16 december op de sfeervolle Markt in Gennep. Zondag 16 december is tevens koopzondag in Gennep, wat zonder twijfel voor extra publiek zal zorgen. Exposanten die deel willen nemen worden opgeroepen zich bij de organisatie te melden.
Beide dagen begint de Kerstmarkt om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De Markt wordt feestelijk in kerststijl aangekleed en op beide dagen is er passende muziek zowel levend als mechanisch. Diverse koren en muziekgezelschappen van binnen en buiten Gennep zullen hun medewerking verlenen en met hun muzikale kwaliteiten zorgen voor een mooie sfeer. Er zijn voor belangstellende ondernemers, kunstenaars, ambachtslieden en hobbyisten nog voldoende kramen om hun artikelen aan te bieden dan wel hun activiteiten te demonstreren. Aanbod van drank en food kan echter alleen in overleg met de organisatie. Ook voor musici (zangers, instrumentalisten, combo’s) is er nog ruimschoots plek.

Er zijn voor op de Markt voldoende stands in de vorm van overdekte kramen van 4 meter breed beschikbaar. Voor een fijne kerstsfeer wordt o.a. gezorgd door de aankleding, passende muziek en toneelspelers. De centrale optredens vinden plaats op een podium bij het stadhuis. Ter verhoging
van de feestvreugde spelen ook ambulante muziekgezelschappen elders in het winkelhart van Gennep en rondom de Markt.
Een stand kan per dag of voor beide dagen gehuurd worden, desgewenst inclusief elektriciteit.

Aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk bij Stichting Summmertime Gennep, email-adres: kerstmarkt@summmertimegennep.com
advertentie