Deel dit artikel ‹ Terug

De Gezondheidsbeurs: innovaties én beleving

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018


CUIJK – Bijna 4000 bezoekers keken dit weekend tijdens De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg hun ogen uit. Van een live-demonstratie met revolutionaire apparatuur op het gebied van fysiotherapie, een pretecho voor zwangere dames tot een behandeling van één van de beste huidspecialisten van Nederland – het was allemaal mogelijk.

De tweede editie van De Gezondheidsbeurs was een echte belevenis. Proeven van (lokale) heerlijkheden, meedoen aan een potje waterpong en je in het zweet werken tijdens verschillende sportieve workshops. “En laten we ook de innovaties en lanceringen niet vergeten”, aldus organisator Angelique Peppinck. “De Sunday Brush – een zonnebrand in de vorm van mineralenpoeder – is hier voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd. Net als het concept Genieten Zonder Zorgen van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk.”

Ook de ontvangst over de groene loper en indeling van de beurs sprongen in het oog. Deze keer geen standaard standjes, maar een natuurlijke beursvloer voor de bijna 80 bedrijven die zich presenteerden. Houten pallets gecombineerd met bomen en planten zorgden voor een groene ambiance waarin het goed toeven was. “Bezoekers namen er echt de tijd voor om alles in zich op te nemen. Zo konden ook onze sprekers op veel toehoorders rekenen. Bestsellerauteur Ralph Moorman - die een presentatie gaf over de invloed van hormonen op onze gezondheid – spande daarbij de kroon; het gezondheidstheater barstte bijna uit zijn voegen.”

Prijswinnaars
Daarnaast werden op de beurs de winnaars van de scholen- en clubkasactie in het zonnetje gezet. Basisschool De Schare uit Sint Hubert sleepte met hun inzending de klimboom voor op hun schoolplein in de wacht. En de clubkas van de Havenmuzikanten uit Grave krijgt een gezonde impuls!

Op de hoogte blijven van een volgende editie en genieten van foto’s van de beurs?
Like en volg dan www.facebook.com/degezondheidsbeurs/.

advertentie