Deel dit artikel ‹ Terug

Buren van elkaar, voor elkaar!

Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018


Gemeente Sint Anthonis

College van burgemeester en wethouders en alle medewerkers van de gemeente Sint Anthonis nodigen u van harte uit!
Tijdens de landelijke burendag zet de gemeente Sint Anthonis haar deuren wagenwijd open voor koffie, informatie en gezelligheid met al haar inwoners en ondernemers. Het wordt een informatieve en interactieve dag, waarin jong en oud welkom is om de laatste nieuwtjes te horen, interessante materialen te bewonderen en op speelse wijze wijzer te worden. Zo kun je tijdens de open dag een luchtfoto van je eigen woning
laten printen, het klimaatspel spelen en een leuke prijs winnen via een quiz. En natuurlijk zijn de medewerkers er voor een goed gesprek.

Goede buur
Ook beseffen maar weinig mensen dat de gemeente, net als een goede buur, altijd aanwezig is bij grote mijlpalen in iemands leven. Wij horen als een van de eerste als er een nieuw kindje geboren is. We trouwen verliefde stellen. We adviseren bij bouw en verbouwplannen, al is het een eenvoudige dakkapel. We denken mee met ondernemers over hun bedrijfsplannen. We geven subsidie aan stichtingen, verenigingen en activiteiten met een
maatschappelijk doel. En ja, we zorgen er ook voor dat het afval netjes wordt opgehaald. De gemeente is dus altijd dichterbij dan je denkt.
Om beter te weten wat wij als goede buur voor onze inwoners doen en kunnen betekenen, dit jaar dus de eerste open dag van de gemeente Sint Anthonis. U bent toch ook in de buurt? 

Zaterdag 22 september van 10.00 tot 14.00 uur. In het gemeentehuis en op de Brink.
advertentie