Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe radioprogramma’s bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018


Het komende seizoen starten er bij de Lokale Omroep Mill 3 nieuwe radioprogramma’s. Deze programma’s bevatten zowel muziek als nieuws,
informatie en interessante persoonlijke gesprekken met inwoners uit de gemeente Mill en Sint Hubert.

Stop de tijd
Het zal even wennen zijn voor Koos Sommers, Jan Verstegen en Herman van Gaal. Normaal beoordelen zij elkaars muziek in het L.O.M. radioprogramma Ieder Zijn Smaak. In het nieuwe seizoen gaan zij met Stop de tijd wel muziek inbrengen, maar daarnaast ook nieuws uit een bepaalde maand uit een bepaald jaar. Zij maken elke uitzending een willekeurige reis door de tijd.
Vanaf zaterdag 1 september te beluisteren van 10.00 - 11.00 uur.

Uitgewerkt
Corné Kremers en Herman van Gaal praten in Uitgewerkt met studiogasten die niet meer actief zijn in het betaalde arbeidsproces. Met de studiogast kijken zij terug op hun werk, hobby’s en vooral naar het zwarte gat waarin ze zouden vallen nadat werken niet meer persé nodig was. Of was er helemaal geen zwart gat en heeft men het nu drukker dan ooit?
Thijs van den Heuvel is bij Uitgewerkt verantwoordelijk voor de techniek en muziekkeuze. Vanaf zondag 2 september te beluisteren tussen 09.00 uur – 10.00 uur. De herhaling is de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur.

Crossroads

Crossroads is een radioprogramma van Kees de Haan. Hierin wordt een breed scala aan country muziek behandeld en voorzien van de daarbij behorende informatie. Vanaf woensdag 5 september te beluisteren van 22.00 - 24.00 uur.

Belangstelling
Ook belangstelling een radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill te presenteren en of de techniek te verzorgen? Loop eens binnen bij de L.O.M.
studio in het souterrain van Cultureel Centrum Myllesweerd. Of bekijk voor meer informatie rond radio en televisieprogramma’s, contactgegevens en frequenties www.lokaleomroepmill.nl
advertentie