Deel dit artikel ‹ Terug

De Weijer haalt Yentl en de Boer naar buitentheater

Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018


Groots concert op donderdagavond 23 augustus om 20.15 uur

De Weijer is supertrots op het feit dat Wieke Vrijhoef en Renée Wijnhoven er in februari van dit jaar in geslaagd zijn niemand minder dan het topduo Yentl (Schieman) en (Christine) de Boer naar het buitentheater van de Weijer in Boxmeer te halen. Het optreden vindt plaats op donderdagavond 23 augustus om 20.15 uur. Yentl en de Boer treden dan op met vier bandleden (toetsen, drums, bas en gitaar). Een niet te missen superconcert van hoog niveau.

Door: Frans Fleuren

BOXMEER - Ze glimmen nog steeds van trots de jonge dames Wieke Vrijhoef,directeurstichting Podiumkunsten De Weijer en Renée Wijnhoven, verantwoordelijk voor de muziekprogrammering van De Weijer. Renée belde gewoon het impresariaat van Yentl en de Boer op en tot eigen verbazing ziet De Weijer zich terug, aldus Renée en Wieke, in een fantastisch rijtje: Bloemendaal (Caprera), Amsterdam (Paradiso), Den Haag ( Zuiderparktheater), Ede en Heeswijk Dinther. Yentl en de Boer stonden ook al op Lowlands en de Zwarte Cross en traden daarnaast op tijdens een Oerol Festival op Terschelling.

“Eigenlijk hadden we Yentl en de Boer al graag eerder willen boeken voor het Muziekcafé, doch dat lukte helaas niet. Het blijkt dat we in de afgelopen jaren met de komst van onder meer Douwe Bob en Danny Vera het buitentheater van De Weijer uitstekend op de Nederlandse kaart gezet hebben. Ook het feit dat onze artiesten worden ontvangen met een voortreffelijk diner maakt indruk. Natuurlijk is het boeken van grote namen risicovol. Het weer is altijd een factor om ernstig rekening mee te houden. Doch we zijn reuze optimistisch en mocht het regenen, dan hebben we poncho’s en verzoeken de bezoekers ook een poncho o.i.d. mee nemen. Er ontstaat dan vaak een supersfeer. We laten ons niet klein krijgen door de weerselementen. Eigengelijk zijn Yentl en de Boer tot voor kort vooral artiesten die in de Randstad optraden, doch zij willen daar heel bewust verandering in aan brengen. Het buitentheater van De Weijer in Boxmeer en het theater in het Goffertpark te Nijmegen zijn zo’n plekken met veel potentie. Daarom zijn wij ook al volop bezig met het boeken van topartiesten voor het komende zomerseizoen in 2019.“
De voorverkoop, volgens Wieke en Renée, loopt al fantastisch. Er zijn reeds 300 kaarten verkocht. Je kunt online kaarten bestellen via www.deweijer.nl De entree bedraagt 22,50 euro. Aan de kassa op donderdagavond 23 augustus betaal je 27,50 euro. Het buitentheater gaat reeds om 19.30 uur open. De muzikale show duurt zeker 1,5 uur. We zijn echt supertrots dat dit hoog dynamische, grappige en ontroerende zangduo komt. Er worden zowel stoelen als hangtafels geplaatst.

Zie voor nog meer info: www.deweijer.nl
Of bel met 0485-574919. Of bekijk ook de website van Yentl en de Boer: www.yentldeboer.nl
advertentie