Deel dit artikel ‹ Terug

Komende zondag Kika dag bij De Valkhoeve Mill

Geplaatst op: dinsdag 10 juli 2018


Misschien heb je ze al gespot op de akkers rondom de Kuilen, geel verpakte hooibalen. Dit is een speciale kleur voor een goed doel; KIKA! Dit jaar doet de biologische boerderij van de Valkhoeve aan de Valkweg in Mill mee aan deze speciale actie.

Aanstaande zondag 15 juli organiseert de Valkhoeve daarom een KIKA dag.Tussen 10 en 17 uur bent u van harte welkom op Valkweg 11 in Mill om deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. De opbrengst van deze dag is in zijn geheel voor KIKA. Alle activiteiten zijn rolstoeltoegankelijk. Het idee om Kika te steunen door middel van het gebruiken van geel landbouwfolie sprak de familie Geurts van Kessel van de Valkhoeve meteen aan. Het landbouwfolie heeft standaard een groene kleur maar door het gebruik van deze speciale gele folie wordt nu €3,- per rol gedoneerd aan Kika door zowel de producent, de leverancier als wel de afnemer, De Valkhoeve. In totaal is dat dus €9,- per rol voor Kika. Op 15 juli zullen de meeste hooibalen van het veld zijn en wordt er een hooipop versierd bij de Valkhoeve. Wie wilmag hieraan meedoen.
Helaas is het zo dat onderzoek naar kinderkanker nog steeds nodig is. Kika financiert onderzoek naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren. 
Uw steun aan kika en deze dag bij de Valkhoeve maakt het mogelijk om kinderen met kanker beter te behandelen en te genezen.
Tijdens deze KIKA dag is er een rolstoelvriendelijke wandeling waarvoor u zich kunt inschrijven á €5,- per persoon inclusief een consumptie. De kinderen kunnen een stempelkaart kopen á €2,50 voor allerlei leuke activiteiten zoals een speurtocht over de biologische boerderij, spelen in de buitenspeeltuin, een hooibaal versieren en nog veel meer. U bent van harte welkom om samen met ons Kika te steunen.
De Valkhoeve, Valkweg 11, Mill
advertentie