Deel dit artikel ‹ Terug

Bakfietsend de lente in

Geplaatst op: donderdag 11 maart 2010


Kom een proefrit maken op de Babboe Bakfiets in Wilbertoord (Mill).

Vanaf 27 maart kun je in Wilbertoord terecht voor het proeffietsen op een Babboe Bakfiets.
Lijkt het jou ook heerlijk om met je kind(eren) in de bakfiets te genieten van de lente?
Wacht dan niet langer en kom een proefrit maken.

Van ouders – voor ouders
De Babboe bakfiets is het initiatief van een aantal ouders, die graag een bakfiets wilden hebben, maar de prijzen van de bestaande bakfietsen erg hoog vonden. Samen met een ingenieursbureau is gedurende twee jaar de Babboe ontwikkeld, waarbij het doel was om een topkwaliteit bakfiets te ontwikkelen tegen een betaalbare prijs.

Waarom een Babboe Bakfiets?
Naast de mooie vormgeving van de Babboe Bakfiets is bij de ontwikkeling gedacht aan tal van handigheidjes die het jou en je kinderen gemakkelijk maken. De lage instap bijvoorbeeld, de standaard 5 versnellingen met een ultralichte eerste versnelling, de kindvriendelijke opstapjes, de makkelijk verstelbare zadelpin zodat papa/mama snel kunnen wisselen, de 'toeters en bellen stang' waarop leuke speeltjes bevestigd kunnen worden, opklapbare bankjes, en nog veel meer.

Wat de bakfiets extra leuk maakt, is dat de bankjes tegenover elkaar zijn geplaatst. Zo is er makkelijk contact tussen alle kinderen en de fietsende ouder. De kinderen doen spelletjes, zingen samen, of kletsen met jou. Voor je het weet willen alle vriendjes/vriendinnetjes meerijden!
Kortom, de Babboe bakfiets is een betrouwbare, complete bakfiets tegen een betaalbare prijs.

Proeffietsdagen
Tijdens de open dagen kun je twee verschillende uitvoeringen testen: de Babboe Big en de Elektrische Babboe Bakfiets. Het is zelfs mogelijk om de Babboe Big als montagepakket direct mee te nemen. Heb je liever dat Babboe de bakfiets voor je in elkaar zet en thuis bezorgd, dan kun je er één bestellen. Je hebt al een Babboe Bakfiets vanaf € 749,--. Ook interessant is dat je een bakfiets kunt aanschaffen met het bedrijfsfietsplan. Kijk op www.babboe.nl voor reserveren, prijzen, accessoires en acties.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Babboe Bakfiets? Kom dan op zaterdag 27 maart of zaterdag 10 april tussen 10.00 en 13.00 uur naar Katwijksebaan 11 te Wilbertoord (Mill). Voor meer open dagen kun je kijken op de website.

Deze open dagen worden georganiseerd door Ester Wijsman-Jakobs van administratie & communicatie DE UITKOMST in Wilbertoord. Voor meer informatie: www.deuitkomstvooru.nl.
advertentie