Deel dit artikel ‹ Terug

Voormalig acteur uit Goede Tijden Slechte Tijden komt naar Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 29 juni 2018


The Recipe op het VierdaagseFeest Cuijk

Acteur en zanger Joël de Tombe – die je kent uit Goede Tijden Slechte Tijden, Flikken Maastricht en Idols – komt met zijn band The Recipe op woensdagavond 18 juli naar Cuijk. Vanaf 20.00 speelt deze band de vetste hits in een hoog tempo achter elkaar. “Dat hoor je eigenlijk alleen DJ’s doen. Natuurlijk ontbreekt ook een enorme dosis aan entertainment niet”, aldus een enthousiaste Ingrid Kloosterman, voorzitter van het organiserende comité.
  “Ze spelen hits van nu en classics uit de jaren negentig en de zero’s. Deze band – bestaande uit de zanger, twee zangeressen en vier professionele topmuzikanten – speelt echt ieder evenement in binnen- en buitenland plat. Wij verwachten dan ook veel van deze editie van Rabobank presenteert… ”, gaat ze verder. Natuurlijk mag ook de Jan Oosterhout en Vastwas Vuurwerkshow niet ontbreken. Geniet vanaf 23.00 uur van de show, waarin licht, geluid en de weerspiegeling in het water van de Maas een prachtig schouwspel vormen.
Zaterdag VierdaagseFeest Cuijk trapt zaterdag 14 juli aanstaande af met Primetime Classics Dance Night. Al jarenlang staat DJ Jan garant voor een knallende opening van de feestweek. Terwijl de hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 over de Maaskade klinken, kan niemand de voeten meer stil houden. Kloosterman: “In combinatie met de spetterende special effects wordt het weer een mooie avond om met je hele vriendengroep te beleven.”
  Zondag Stond je zaterdagavond fanatiek mee te zingen met de hits die DJ Jan draaide? “Op zondag kun je zelf op het podium staan. Dan komt namelijk De Grote Karaoke Show naar het VierdaagsePodium op de Maaskade. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom. Wij zijn in ieder geval ontzettend nieuwsgierig naar al die Cuijkse talenten.”
  Ga voor het laatste nieuws en het complete programma naar www.vierdaagsefeestcuijk.nl
advertentie