Deel dit artikel ‹ Terug

Een ‘studieproof-kamer’ voor Job

Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018


Rabobank actie Geslaagd ….en door!

Het halen van je diploma is al een feestje op zich. Voor Job Hendriks uit Ledeacker werd de vreugde nog groter. Hij heeft dinsdag 26 juni uit handen van medewerkers van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen een cheque van € 800,- ontvangen. Hiermee kan hij zijn ‘studieproof-kamer’ inrichten. Job deed mee aan de Rabobank wedstrijd; Geslaagd ….en door!

Over de actie
Examenkandidaten konden zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij gingen maken na het behalen van hun diploma: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie waren er prijzen te winnen. Rabobank helpt op deze manier jongeren bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.
Een reischeque, het collegegeld en de jobcoach zijn eenmalig landelijk uitgereikt. De prijs voor een ‘studieproof-kamer’ zijn aan 80 geslaagde scholieren, verspreid over het land, overhandigd. 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mocht deze prijs dan aan Job uitreiken. Job gaat een technische opleiding volgen waar hij enorm veel zin in heeft. Zijn kamer kan hij nu aanpassen zodat hij er helemaal klaar voor is.

Financieel Gezond Leven

Rabobank staat op voor jongeren om het fundament te leggen voor een financieel gezond leven, vanuit de overtuiging dat iedereen een gezonde financiële toekomst kan creëren. Zelfredzaamheid is hierbinnen een belangrijk thema.

Foto onderschrift: Job Hendriks ontvangt zijn prijs uit handen van Domien van Iersel, manager
Particulieren en Ivondine Peters, adviseur Dagelijkse Bankzaken
advertentie