Deel dit artikel ‹ Terug

Stand-up Comedy in de zon

Geplaatst op: maandag 25 juni 2018


Op vrijdag 29 juni is het zover: Leon van der Zanden presenteert zijn eerste Comedy Club in het buitentheater van De Weijer.

De organisatie was een tikkeltje zenuwachtig, dit is de eerste keer dat er cabaret in het buitentheater op het programma staat, maar ze zijn grotendeels gerustgesteld, de weersvoorspellingen voor aanstaande vrijdagavond zijn prachtig.

Leon van der Zanden is natuurlijk een bekend cabaretier en al jaren onmisbaar in het theaterprogramma van De Weijer. Een ongelofelijk grappige en sympathieke Brabander, die altijd geweldig contact maakt met zijn publiek. Deze vrijdag nodigt Leon van der Zanden je uit voor ‘n avond rasechte, rauwe, rake, recht voor z’n rape stand-up comedy
De organisatie heeft natuurlijk alle vertrouwen in ons Leon als gastheer, maar hij neemt ook nog drie comedy collega’s mee. Een mooie mix van bekende namen en knisperend talent, pas bekend te maken op de avond zelf, dus dat houden ze nog even spannend.

Er is de mogelijkheid om lekker een drankje te drinken tijdens de Comedy Club, tickets kosten €16,- en zijn te verkrijgen via www.deweijer.nl.
 
advertentie