Deel dit artikel ‹ Terug

Kleinkunst tijdens huiskamerconcert VIP's in de Millse kerktoren

Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018


Myrthe Cibele Boot (zang) en Leontain van Lieshout (piano, zang) brengen oude kleinkunst- klassiekers opnieuw tot leven. Zij prikkelen het publiek met nieuwe (nog onontdekte) pareltjes in de kerktoren van Mill. Dit op zaterdag 23 juni tijdens de Nacht van Een Goei Leven in Mill.
Deze 'huiskamer-concertjes' van een half uur zijn alleen toegankelijk voor gereserveerde van de VIP-tickets en vinden plaats op een magisch plekje, hoog boven in de toren, achter het uurwerk van de kerk. Oude meesters als Wim Sonneveld, Harrie Jekkers, Ramses Shaffy en Annie M.G. Schmidt, komen aan bod. Maar ook nieuwe kleinkunstenaars zoals Claudia de Breij, Yentl en de Boer en Maaike Ouboter, passeren de revue. Het ene moment zijn ze met 'Margootje in Madurodam' en het andere moment is het Lente in de tuin van Toon Hermans. Myrthe en Leontain nemen je mee in al deze mooie, grappige, ontroerende of juist ondeugende verhalen. Herkenbaar en dan weer verassend, en altijd recht uit het hart.
Myrthe Cibele Boot werkte o.a. al met Liesbeth List, Willem Nijholt en Linda van Dijk. Zij zingt en speelt in theaters, werkt als musical en
theaterdocent, regisseert en schrijft. Liefst met Leontain, musical-acteur en klassiek opgeleide pianist.

Reserveren voor dit 'huiskamer-concert' kan via www.nachtvaneengoeileven.nl 
advertentie