Deel dit artikel ‹ Terug

Wim Daniëls, Henk van Straten, Antoinette Beumer en Peter Zantingh in De Weijer

Geplaatst op: zaterdag 26 mei 2018


Zondag 27 mei is het tijd voor de laatste editie Wim Daniëls Boekt van dit seizoen in De Weijer. Wim spreekt wederom met drie schrijvers die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste literaire werk en dat doet hij zoals altijd met kennis van zaken, humor en flair. Deze editie zijn Henk van Straten, Antoinette Beumer en Peter Zantingh te gast.
Henk van Straten is columnist, journalist en schrijver. Deze zondag gaan we het hebben over zijn nieuwste boek: Berichten uit het tussenhuisje, over de scheiding van zijn vrouw na tien jaar huwelijk.
Naast hem Antoinette Beumer - bekend als regisseur van succesvolle films zoals De gelukkige huisvrouw, Loft, Jackie en Soof – ze schuift bij Wim aan tafel om te praten over haar debuutroman Mijn vader is een vliegtuig. 
Ten slotte auteur Peter Zantingh over zijn nieuwste boek: Na Mattias. Zijn boek is een voetafdruk van een vroege dood. Aangrijpend, maar ook onverwachts hoopvol.
En natuurlijk geen Wim Daniëls Boekt zonder een fijne muzikale begeleiding, deze keer verheugen we ons op de komst van Mummy's a Tree. De band speelde in de voorprogramma's van o.a.: Racoon, Bettie Serveert, Navarone en My Morning Jacket. 
In samenwerking met Biblioplus en Boekhandel van Dinter, kaarten zijn €8,50 en te koop via www.deweijer.nl.
advertentie