Deel dit artikel ‹ Terug

Spinningmarathon bij Fitland Mill een groot succes

Geplaatst op: maandag 1 maart 2010


De spinningmarathon voor Villa Joep en Alpe d’ HuZes heeft op donderdag 25 februari bij Fitland in Mill met succes plaats gevonden. Veel leden van diverse Fitland vestigingen en niet leden hebben deelgenomen aan dit geslaagde evenement.

De avond werd geopend met een Kidsspinning. Vervolgens kwam Leontiene Stijn het podium op om een woordje te doen voor alle deelnemers. Zij is de moeder van Joep die Neuroblastoomkanker niet overleefden. Daardoor hebben zij ter nagedachtenis de stichting Villa Joep opgericht.

De zaal barste los! De beentjes gingen rond op de spinningfietsen, terwijl de Michael Jackson act werd ingezet. Dansers uitgedost in Thriller outfits, namen het podium in beslag. Na een uur konden de eerste fietsers wisselen. Tijdens het tweede uur waande de fietsers zich in een filmwereld. Er was popcorn te verkrijgen en via een groot scherm in de hal beleefde je het bioscoop gevoel. Bij de volgende wissel werd er Dance Music ingezet. Iedereen trapte flink door op house en trance music. Het laatste uur viel voor sommige zwaar, doch voor een goed doel blijf je volhouden met een stevig Rock uurtje werd de avond afgerond.

Fitland is trots op de deelnemers van de Spinningmarathon die voor Villa Joep en Alpe d’ HuZes het voorlopige bedrag van € 4.112.76 bij elkaar hebben gefietst. Van Alpe d’ HuZes was een afgevaardigde aanwezig om de cheque aan te nemen.

Namens Villa Joep en Alpe ‘d HuZes bedankt Fitland iedereen voor de fantastische inzet. Voor foto’s van de spinningmarathon kijk op www.fitland.nl bij contact / info Fotoboek.
advertentie