Deel dit artikel ‹ Terug

Woef Side Story (8+) Romeo en Julia op z'n hondjes

Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018


"Een aanstekelijke beestenbende waar je, ondanks een piepklein traantje, gegarandeerd vrolijk vandaan komt." "Alles in Woef Side Story is raak gekozen: de acteurs die 'hun' hond tot leven wekken, het decor, het taalgebruik ('Ik moet je onder vier ogen blaffen...'), een heuse sterfscène en de entr'actes van de drie muzikale vlooien To, Jo en Ko." 
De Telegraaf, AD ;4 sterren

West Side Story’ op z’n hondjes is ‘een warmbloedig familiefeestje’

Woef Side Story (8+)
Romeo en Julia op z’n hondjes

Woef Side Story is een hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden. Rashonden tegenover straathonden. Twee verliefde honden en ruziënde hondenrassen. Dat betekent veel bloed, zweet en hondentranen. 

Woef Side Story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond. Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen?

Beste kleine musical
Na de successen De Gelaarsde Poes, De Zere Neus van Bergerac en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer het succes Woef Side Story terug in de theaters. Met deze musical won Ro Theater in 2013 maar liefst vijf Musical Awards, waaronder die voor beste kleine musical en beste mannelijke hoofdrol. Ook won de voorstelling de Z@PP Theaterprijs in 2013 als beste jeugdvoorstelling van het seizoen, en de Zilveren Krekel voor Meest Indrukwekkende Productie van 2013.

‘Betoverend’, noemt de Jeugdtheaterjury Woef Side Story: ‘De voorstelling is precies wat ze belooft te zijn: een groot feest voor jong en oud.’
De pers over Woef Side Story
‘De nieuwe familievoorstelling van het Ro Theater is vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch’ – De Volkskrant ????
‘West Side Story op z'n hondjes staat garant voor een uitbundig hondsdol feest’ - NRC ????
‘Pretentieloos plezier, perfect uitgevoerd. Bijzonder zijn de hondenkostuums en de bijbehorende motoriek van de spelers’ – Trouw ????
Voordelig naar Woef Side Story?

Schouwburg Cuijk
Wo 28 maart, 19.00 uur | 8+
23 euro (incl consumptie en garderobe)
www.theaterrotterdam.nl

Met de Gezinskaart van Schouwburg Cuijk bent u voordelig uit!
Vier kaarten voor de prijs van drie…
Kijk op www.schouwburgcuijk.nl
 
advertentie