Deel dit artikel ‹ Terug

Raamvallei Duomarathon binnen week uitverkocht!

Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018


De vierde editie van de Raamvallei Duomarathon is binnen één week uitverkocht. “Meteen nadat we de inschrijving geopend hadden – afgelopen donderdag 1 februari om 12.00 uur – stroomden de aanmeldingen binnen. Het ging zo snel dat de beschikbare 250 plaatsen nu al weg zijn”, vertelt voorzitter Daniëlle Kremers trots.

Duomarathon-deelnemers uit alle windstreken hebben het evenement in hun hart gesloten. “We hebben inschrijvingen uit heel Nederland; echt van Den Helder tot Maastricht. De vrouwen zijn daarbij iets in de meerderheid met 58%. Als je de berichten op Facebook leest, dan zie je dat oud-deelnemers allemaal heel enthousiast zijn over ons evenement. Daar doen we het als organisatie natuurlijk allemaal voor.”

Ambiance
De snelle kaartverkoop geeft de organisatie ruimte om na te denken over nieuwe initiatieven. “Over het aantal deelnemers hoeven we ons geen zorgen meer te maken. We kunnen ons nu dus richten op de verdere organisatie, waarbij we aan het kijken zijn naar extra mogelijkheden om de aanwezige supporters nog beter te faciliteren”, verklapt Kremers alvast.

De Raamvallei Duomarathon – die dit jaar op zondag 23 september wordt georganiseerd - staat voor een combinatie tussen hardlopen, fietsen en genieten. Kremers legt uit: “De duo’s beschikken samen over één fiets en wisselen elkaar op het traject af. Zo leggen zij samen ruim 42 kilometer af door de prachtige Raamvallei. De route gaat over boerderijen, landgoederen, landerijen en andere unieke locaties in de omgeving. En onderweg valt er bij de smikkelplatskes van alles te beleven. Het overwegend onverharde parcours is niet het makkelijkste, maar de ambiance is ontspannen, gezellig en enerverend.”

Meer informatie: www.raamvalleiduomarathon.nl
advertentie