Deel dit artikel ‹ Terug

Lijsttrekkers live in debat op L.O.M radio en tv

Geplaatst op: donderdag 18 februari 2010


De lijsttrekkers van CDA, AB’90, VKP en Dorpslijst Langenboom gaan zondag 28 februari live met elkaar in debat. Dat zal gebeuren tijdens een rechtstreekse radio en televisie-uitzending van 10.00 uur tot 12.00 uur bij de Lokale Omroep Mill.
Presentator Herman van Gaal zal de heren politici het vuur aan de schenen leggen. De herhaling is op televisie op maandagavond 1 en dinsdagavond 2 maart om 20.00 uur.

In diverse combinaties tussen de vier politieke partijen worden verschillende onderwerpen aan de orde gesteld. Zo zal de VKP met de Dorpslijst Langenboom discussiëren over het LOG Graspeel en wordt het instellen van toeristenbelasting door AB ’90 en CDA aangevallen dan wel verdedigd. Maar ook krijgen de politici de mogelijkheid om toe te lichten wat men zoal gepresteerd heeft de laatste jaren. Bijzonder is verder dat iedere partij de tijd krijgt te vertellen wat zij voor de individuele kerkdorpen van onze gemeente doet en wil gaan doen.

Na de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart is de Lokale Omroep Mill ook live bij de uitslag. Vanaf 21.00 uur kunt u via een rechtstreekse radio en televisie-uitzending vanuit het gemeentehuis live de zetelverdeling meemaken, zijn er gesprekken met de lijsttrekkers en burgemeester Hans Verheijen.

L.O.M. radio is in de hele regio te ontvangen op FM 107.3, op de kabel op FM 87.5 en in de hele wereld op www.lokaleomroepmill.nl. De TV uitzendingen zijn op het kabelsysteem binnen de gemeente Mill en Sint Hubert te bekijken via kanaal 22.
advertentie