Deel dit artikel ‹ Terug

Mark van de Veerdonk met band

Geplaatst op: woensdag 31 januari 2018


Op zaterdag 2 februari sluit de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk wederom zijn tour af bij De Weijer in Boxmeer. Traditiegetrouw neemt hij daarvoor ook de coverband RUM (Roept U Maar) mee. Zij spelen tijdens pauze en nazit.

De 15e voorstelling Kaaskleum van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Zo komen we onderhand om in de nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!? 
In Kaaskleum gaat de Brabantse cabaretier op zoek naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. De rest mag, wat hem betreft, gerust met de aanstaande zondvloed mee.

Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan. U begrijpt, het wordt hilarisch.

Zaterdag 2 februari om 20:15 uur,
een kaartje kost €18,50 inclusief een drankje.
Meer info en kaartjes: www.deweijer.nl
advertentie