Deel dit artikel ‹ Terug

Open Millse Darts Trophy 2018 in Mill

Geplaatst op: donderdag 18 januari 2018


MILL - Dartclub No-score uit Mill organiseert ook dit jaar weer een Open Millse Darts Trophy. Dat doen ze voor de 15e keer. Deze Darts Trophy bestaat net als voorgaande jaren uit 2 toernooien. Op vrijdagavond 16 februari is er een toernooi voor individuele spelers en op zaterdag 17 februari voor koppels. De wedstrijden worden gehouden in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Daar kunt u zich ook inschrijven voor deelname. Ook kunt u voorinschrijven via de website van DC No Score, www.dcnoscore.nl.

Voor het Singeltoernooi kan dat tot en met donderdag 15 februari en voor het koppeltoernooi kan dat tot en met vrijdag 16 februari

De Open Millse Darts Trophy 2018 start op vrijdagavond met een toernooi voor individuele darters. Dit toernooi begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Deelname kost 8,00 euro per persoon en uiterlijk donderdag 15 februari dient de voorinschrijving hiervoor binnen te zijn. Inschrijven aan de wedstrijdtafel kan beide dagen tot 19.30 uur (Vol = Vol).
Voor de winnaar (of winnares) ligt er een hoofdprijs van maar liefst 150,00 euro te wachten en de Manfred van Daal Wisseltroffee. Deelnemen aan het koppeltoernooi op zaterdagavond 17 februari? Dan kun je je tot en met vrijdag 16 februari voorinschrijven. Deelnemen kost 10,00 euro per koppel.

Vorig jaar was het Rik Hendriks die de hoofdprijs won en de Manfred van Daal Wisseltroffee als eerste mee naar huis mocht nemen, wie gaat hem dit jaar opvolgen? Of gaat hij er met de beker en de hoofdprijs er voor de 2de keer vandoor?In het koppeltoernooi waren het vorig jaar Rik Hendriks & Bas Abels die de
prijzen in ontvangst mochten nemen. Gaan ze er dit jaar ook voor of zal een
ander koppel ze opvolgen?
Dit alles kunt u meemaken op één of beide toernooien van DC NoScore.

Zie voor meer informatie over dartclub No-score en de Open Millse Darts
Trophy 2018 ook de Facebookpagina en www.dcnoscore.nl. Via deze site kan men
zich ook aanmelden.
Meer informatie over deze Open Millse Darts Trophy is ook verkrijgbaar bij
Robert Kusters:06-12266888 en Stephan Weren via tel. 0485-470737.
advertentie