Deel dit artikel ‹ Terug

Winter Wonderland bij Huistheater De Steenakker

Geplaatst op: vrijdag 22 december 2017


Winter Wonderland bij Huistheater De Steenakker in Haps. Wandelen met een ‘Groeter’ in het natuurgebied van het Duits lijntje. Met een winterse vertelling, vertelt door een acteur in de theaterzaal, Apfelstrudel, gluwein en een kop huisgemaakte soep. Voor groepen vanaf 10 personen. Info: www.desteenakker.nl of bel: 0485-310920.

Heb je zin in een stevige wandeling in de kerstvakantie, genieten van warme winterse sferen, samen met vrienden of familie? Dan kun je bij De Steenakker in Haps terecht. In het arrangement ‘Winter Wonderland’ zit deze wandeling over de voormalige spoordijk en de oude buurtschap van de Steenakker (16de eeuw) inbegrepen met een ontvangst met koffie of thee en Apfelstrudel, een beker glühwein om op te warmen, een winterse vertelling in de sfeervolle theaterzaal en ter afsluiting een kop huisgemaakte winterse soep. Prijs € 20,- per persoon. Minimaal 10 personen.

Het Duits lijntje liep van ongeveer 1866 tot 1976 van Wesel (Duitsland) naar Boxtel en maakte deel uit van een internationale verbinding tussen St. Petersburg (Rusland) en London (Engeland). Huistheater De Steenakker maakt gebruik van de betekenis van deze lijn voor Oost naar West Europa en de rijke, cultuur historie die het met zich meebracht. Onder andere met ‘Groeter’ wandelingen en de winterse (Russische) vertellingen in dit arrangement. Wandelingen onder leiding van een ‘Groeter’ is een initiatief van Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT), bedoeld om mensen van zowel in- als van buiten het gebied van Land van Cuijk te laten kennismaken met de veelzijdigheid van de streek, de natuur en de historie. Het ‘Groeter’ arrangement ‘Winter Wonderland’ is te boeken tot eind januari 2018.

Meer informatie?
www.desteenakker.nl


advertentie