Deel dit artikel ‹ Terug

Genieten van verhalen tijdens ’t Heerlijk Voorleesavondje

Geplaatst op: vrijdag 17 november 2017


Heerlijk samen met je kind in een boek duiken en genieten van spannende, grappige of ontroerende verhalen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk. Zo wordt de taal- en spraakontwikkeling gestimuleerd, wordt kennis over de wereld overgebracht, oefen je luistervaardigheden en het concentratievermogen, wordt de fantasie geprikkeld, de woordenschat verbreed en wordt de sociaal- emotionele ontwikkeling gestimuleerd.

Samen plezier beleven aan voorlezen staat natuurlijk voorop. Om hier aandacht voor te vragen worden alle ouders in Nederland opgeroepen om op woensdag 29 november mee te doen aan ’t Heerlijk Voorleesavondje. Bij de Bibliotheek zijn de leukste voorleesboeken voor deze avond te vinden, maar BiblioPlus doet daar nog een schepje bovenop met een leuke winactie:

Lees mee tijdens het heerlijk voorleesavondje! Maak een foto van jullie heerlijk voorleesmoment en stuur deze naar voorleesavondje@biblioplus.nl of plaats de foto op de Facebookpagina van BiblioPlus en laat zien hoe leuk voorlezen is! Onder alle inzendingen verloten wij een aantal prachtige voorleesboeken.

Meer informatie?
www.biblioplus.nl
advertentie