Deel dit artikel ‹ Terug

Blèravond en Prinsenverschijning te Mill

Geplaatst op: donderdag 16 november 2017


Vrijdag 11 november heeft in Myllesweerd de blèravond plaatsgevonden. De avond begon allereerst met het ontsteken van het licht in de nieuwe Germepaal. Zo werd symbolisch het carnavalsseizoen geopend. Deze is heel mooi geworden en staat op de hoek bij Myllesweerd. Daarna presenteerden de Germills ( de grote dansmariekes van ut Germelaand) aan het publiek hun nieuwe pakjes. En die zijn mooi, wauw, het zag er allemaal heel flitsend uit.

Met de blèravond deden 6 deelnemers mee, te weten: Brabants Bont, de Professors, Gij en Ik, de Foekepot, Altied Schik en 1 Grote Bende. De presentatie van de avond was in handen van Leroy Laclé en Sjors Dollevoet. Zij hebben dit met heel veel enthousiasme en lol gedaan. In de pauze presenteerden de Germills, die dit jaar met zijn achten zijn, hun nieuwe Gardedans. En weer is het er een om trots op te zijn.
Het niveau van de liedjes was dit jaar erg hoog, getuige de uitslag, want de punten lagen heel dicht bij elkaar.

Nadat Gij en Ik als winnaar uit de bus waren gekomen en hun liedje nog een keer gezongen hadden begon de spanning in Myllesweerd toch enorm te stijgen. Wie oh wie zou het nieuwe Prinsenpaar worden? Middels een leuke film, waarin alle Hoogheden van vorig jaar bedankt werden, was het eindelijk tijd voor de Verschijning. En het was Prins Chris-Jan de eerste en Prinses Jessica die ineens in de spotlights stonden. Stichting Carnaval Mill is enorm trots op onze nieuwe Prinsenpaar. Samen met iedereen die de carnaval een warm hart toedraagt, gaan we er een ongelooflijk gezellig feest van maken.

Zaterdag 24 november is iedereen in de gelegenheid om Prins Chris-Jan en Prinses Jessica beter te leren kennen. Of je kan ze gewoon komen feliciteren. Die avond is er de receptie van 19.11 uur tot 22.11 uur.

Voor meer informatie kan je altijd terecht op onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook of Instagram.
advertentie