Deel dit artikel ‹ Terug

Haal gratis tickets voor poppenkastshow en bezoek aan Sint in werkplaats Sint en Piet in Mill

Geplaatst op: maandag 6 november 2017


Nog even en dan zal de Goedheiligman weer naar Nederland komen. Op zaterdag 18 november zet hij voet aan Nederlandse-wal en de dag daarna komt hij naar Mill. Net als voorgaande jaren komt er ook weer een Werkplaats van Sint en Piet aan de Markt in Mill. Daar zal gedurende zijn verblijf in Nederland diverse malen door Kinderfeesten Mill een activiteit georganiseerd worden.

Agenda Werkplaats
Woensdag 22 november 14.00 uur - 16.30 uur
Speculaas versieren met Maarten Manders de echte bakker en verlanglijstjes maken
Zaterdag 25 november 14.00 uur - 16.30 uur
Muziek maken met Music Fun en Sint/Pietenmuts knutselen
Woensdag 29 november 14.00 uur - 16.30 uur
Sinterklaas brengt een bezoekje aan de Werkplaats, kom je hem een handje geven?
Zaterdag 2 december 14.00 uur - 16.30 uur
Poppenkastvoorstellingen door Knarf en Koo, aangeboden door Albert Heijn vd Ven

Gratis tickets

Alle activiteiten in de Werkplaats van Sint en Piet zijn gratis toegankelijk. Voor sommige activiteiten is tevoren gratis kaartjes reserveren wel noodzakelijk. Zo zijn bij de servicebalie van Albert Heijn aan de Markt in Mill gratis kaartjes af te halen voor de poppenkastshows van Knarf en Koo. Deze shows worden zaterdag 2 december om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur gegeven. Op woensdagmiddag komt de Sint zelf naar de werkplaats. Wil je Sinterklaas een handje geven, hem wat vertellen of vragen? Reserveer dan ook hiervoor gratis tickets zodat de Sint weet dat je komt. Ook deze kaartjes zijn gratis af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn. Op is op!

Organisatie
Stichting Kinderfeesten Mill organiseert elk jaar deze Werkplaats van Sint en Piet. Dit in samenwerking met het Ondernemers Collectief Mill en de
medewerking van Mooiland. Deze laatste stelt elk jaar gratis winkelruimte hiervoor beschikbaar. Meer weten over Stichting Kinderfeesten Mill? Zie www.kinderfeestenmill.nl. Over het Ondernemers Collectief Mill is op www.ocmill.nl meer informatie te vinden. Ook kunt u via hun Facebookpagina's meer informatie krijgen.
advertentie