Deel dit artikel ‹ Terug

Graafse kunstenaars Leon Salet en Anouk van Tiel exposeren in Kunst in het kerkje Velp NB

Geplaatst op: dinsdag 24 oktober 2017


Grave – Van 4 tot en met 19 november 2017 exposeren Leon Salet en Anouk van Tiel met beelden en fotografie in het Kunst in het kerkje te Velp NB. De officiële opening vindt plaats op zondag 5 november om 13.00 uur.

Beeldende kunstenaar Leon Salet en Kunstfotografe Anouk van Tiel uit Grave exposeren met de titel ‘Gelukszoekers’ in Kunst in het Kerkje van Velp NB. Met haar foto’s probeert Anouk beelden te vangen waarbij het accent ligt op ‘verbinding’. Wat betekend ‘verbinden’ als je het hebt over thema’s als vriendschap, eenzaamheid en liefde? Anouk (26 jaar) is studente aan de Fotoacademie in Amsterdam en zit in haar laatste jaar. Léon (59 jaar) is afgestudeerd in Arendonk in de schilderkunst en heeft dit jaar zijn opleiding Mixed Media aldaar afgerond. Léon legt zijn accent bij onder andere het vluchtelingenvraagstuk en met zijn werk geeft hij thema’s als overleven, hoop en verlangen aan. Deze thema’s gaan over mensen en hun zoektocht naar geluk? Liefde? Goud? Of is het een zoektocht naar verbinding?
Meer informatie?
www.anoukvantiel.com
www.leonsalet.nl

De expositie van Leon Salet en Anouk van Tiel is te bezoeken op de zaterdagen en zondagen van 4 tot en met 19 november 2017. Kunst in het Kerkje, Pastoor Loefsweg 1, 5363 VE Velp (bij Grave). De toegang is gratis.
advertentie