Deel dit artikel ‹ Terug

Ramón Valle Trio

Geplaatst op: maandag 2 oktober 2017


Cuba visits Cuijk

In mei 2014 speelde Ramón Valle op uitnodiging van JazznJazz in café Kansas in Cuijk. Ramón op vleugel samen met Eric Vloeimans op trompet. Niet meer en niet minder. Het werd een niet te omschrijven magische middag. Een reden temeer om Ramón nóg een keer te vragen om naar Cuijk te komen. Ditmaal met zijn eigen trio, bestaand uit louter Cubaanse musici.

Ramón Valle is klassiek afgestudeerd aan het conservatorium van Havana (Cuba) en heeft een enorme liefde voor de jazzmuziek. De mix van deze twee elementen samen met zijn Cubaanse roots maken dat de muziek van Ramón Valle authentiek, uniek en van een hoge kwaliteit is.

Het uit Cuba afkomstige jazz trio speelt over de hele wereld op diverse grote festivals zoals North Sea Jazz, Capetown Jazz Fest, Melbourne Jazz Fest, London Jazz Fest, etc. De optredens zitten altijd vol met passie, gevoeligheden en interactie met het publiek. Dit, in combinatie met Ramóns charismatische podiumpresentatie, belooft het wederom een onvergetelijk optreden te worden.

Naast Ramón Valle op piano bestaat de begeleiding uit Omar Rodriguez Calvo op contrabas en Liber Torriente op drums.

De keuze van… Henk Roelofs | JazznJazz
Schouwburg Cuijk | SchouwCafé
Wo 11 oktober, 20.15 uur
17,50 euro

Kijk voor meer informatie op:
www.jazznjazz.nl
www.ramonvallemusic.com
www.schouwburgcuijk.nl
 
advertentie