Deel dit artikel ‹ Terug

Open Dag Gasthuis/Dagbesteding Het Stekkie op 1 oktober

Geplaatst op: maandag 18 september 2017


CUIJK – Gasthuis/Dagbesteding Het Stekkie opent op 1 oktober officieel haar deuren op de nieuwe locatie aan de Heiligenberg 3 in Cuijk.

Het Stekkie is een kleinschalig gasthuis voor mensen die behoefte hebben aan dagbesteding. Bijvoorbeeld omdat ze eenzaam zijn, lichamelijke of geestelijke beperkingen hebben of gewoon een zinvolle invulling aan hun dag willen geven.

“We hebben een prima start gemaakt op een tijdelijke locatie in Haps. We zijn nu erg blij en trots dat onze eigen ruimte klaar is en natuurlijk willen we deze graag aan iedereen laten zien.” Zo vertellen Amanda Hendriks en Chantal Jans, die samen Het Stekkie runnen. “Er is hard gewerkt aan de realisatie van het gebouw. Onze accommodatie sluit aan bij de wensen en behoeften van onze gasten. Zo hebben we nu een mooie werkplek voor gasten die graag met hun handen bezig zijn. En de warme, huiselijke sfeer die we in Haps hebben neergezet, vind je ook hier weer terug. Daar zijn we trots op!”

In het nieuwe gebouw is ook Kinderdagverblijf Eerste Klas gevestigd en hoewel de ruimtes gescheiden zijn biedt het ook mogelijkheden voor samenwerking. Zo kan er samen getuinierd worden en kunnen de kinderen bijvoorbeeld eens langskomen voor een voorleesuurtje.

De officiële opening voor genodigden vindt plaats op zondag 1 oktober tussen 10.30 en 12.00 uur. Daarna is iedereen van harte welkom tot 16.00 uur op de Open Dag.
 
Meer informatie: 
hetstekkie.com/accommodatie/

advertentie