Deel dit artikel ‹ Terug

Win gratis tickets voor cabaretshow Mark van de Veerdonk

Geplaatst op: maandag 18 september 2017


Op vrijdagavond 29 september staat Mark van de Veerdonk om 20.15 uur met zijn nieuwe show Kaaskleum in Theater Myllesweerd in Mill. De theatercommissie geeft in het kader van 5 jaar Myllesweerd 2 tickets weg. Deze zijn te winnen via een prijsvraag. Want hoe heet de technicus van Mark van de Veerdonk? Mail het juiste antwoord voor maandag 25 september naar theater@myllesweerd.nl. Onder alle juiste inzendingen wordt de winnaar van de 2 gratis tickets getrokken.

Kaaskleum

De 15e voorstelling van de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water? Van de Veerdonk: “Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijt geraakt!”
In KaasKleum vertelt de Brabantse cabaretier over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap. Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows.
Na de show is er een meer dan gezellige en muzikale after party met RUM, Roept U Maar!

Tickets
Reserveer tickets a 17,50 euro inclusief een consumptie online via de rubriek Theater op www.myllesweerd.nl. Ook zijn ze aan de balie af te halen bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
advertentie