Deel dit artikel ‹ Terug

Organisatie Zuuk ut mar uut al bijna klaar voor 2e editie

Geplaatst op: dinsdag 15 augustus 2017


Op zaterdag 7 oktober zal voor de 2e keer de dorpsquiz Zuuk ut mar uut in Mill gehouden worden. De organisatie is er al bijna klaar voor. Vragen en opdrachten zijn bijna klaar en ook speciale taken voor die avond zijn zo goed als uitgewerkt. Nog tot 24 september kunnen teams zich aanmelden om deel te nemen aan Zuuk ut mar uut en naast de grote bokaal een gooi te doen naar de eeuwige roem.

Zuuk ut mar uut
De dorpsquiz Zuuk ut mar uut zal zaterdagavond 7 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij café ’t Heike aan de Leeuwerikstraat in Mill het vragenboekje ophalen. Net als vorig jaar zijn er 11 verschillende rubrieken,maar wel een aantal nieuwe in vergelijking met vorig jaar. Uiterlijk 23.30 uur dient het boekje weer ingeleverd te worden bij café ‘t Heike. Die avond kan iedereen er met anderen dan al gezellig napraten en borrelen. Op vrijdagavond 13 oktober zal in café Libre vanaf 20.30 uur een feestavond zijn met bekendmaking van de uitslag en prijsuitreiking.

Inschrijven
De organiserende werkgroep adviseert een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan, om alle vragen en opdrachten ook binnen de beschikbare tijd te kunnen verwerken. Per team dient er minimaal 1 inwoner uit het kerkdorp Mill te komen en minimaal 18 jaar te zijn. Kosten om deel te nemen bedragen 10,00 euro per team. Inschrijven kan door naam contactpersoon, adresgegevens, telefoonnummer en team-naam te mailen naar info@uitinmill.nl.

Hierna komt er een bevestiging met meer informatie per mail retour.
Meer weten? Like dan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut, www.zuukutmaruut.nl of zie www.beleefhetinmill.nl
advertentie