Deel dit artikel ‹ Terug

11 Dorpenkwartetspel Boxmeer

Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2010


De onlangs opgerichte Stichting Toerisme & Recreatie Boxmeer heeft het eerste product ontwikkeld: het 11 dorpenkwartetspel. Leuk voor de inwoners van de gemeente Boxmeer, maar ook voor de toerist die de gemeente bezoekt.  

Het is goed toeven in Boxmeer. Picknicken aan de Maas terwijl je bij het Stuw & Sluizencomplex in Sambeek de boten ziet komen en verdwijnen, fietsen door de bloeiende Maasheggen en apen zien slingeren in het Zooparc in Overloon. Als het weer wat warmer wordt, gaan we weer massaal op pad om onze mooie omgeving te verkennen. Maar ook nu, in de winter, zijn er vele mogelijkheden. Bezoek het altijd indrukkenwekkende libertypark (oorlogsmuseum) of  ontdek de historie van Boxmeer aan de hand van een stadswandeling. Na een flinke wandeling door de besneeuwde Maasheggen, kunt bij de gastvrije horeca terecht voor heerlijke chocolademelk met slagroom!  

De winter is natuurlijk ook dé tijd om eens gezellig samen te gaan zitten voor een gezelschapspel. En dan komt het 11 Dorpenkwartetspel op tafel. Maak een ontdekkingsreis door de 11 kernen van de gemeente Boxmeer en geniet van wat onze omgeving te bieden heeft. Naast de sfeervolle foto’s krijgt u ook nog achtergrond-informatie over de locaties.  

Het kwartetspel is verkrijgbaar bij de VVV Boxmeer, maar ook in vrijwel elke kern van de gemeente Boxmeer voor € 2,50. Verkooppunten kunt u opvragen bij de gemeente Boxmeer: 0485-576665. Aanmelden als verkooppunt kunt u via Ellen Gerrits, T: 06-20974905 of mail naar info@toerismerecreatieboxmeer.nl . Het 11 Dorpenkwartetspel is een initiatief van Stichting Toerisme & Recreatie Boxmeer. Dit is een samenwerkings-verband van gemeente, VVV en ondernemers uit de sectoren toerisme en recreatie.
advertentie