Deel dit artikel ‹ Terug

Weer volop muziek en entertainment bij café Amanshof tijdens kermis Wilbertoord 2017

Geplaatst op: maandag 26 juni 2017


Tijdens de kermis in Wilbertoord van zaterdag 1 tot en met dinsdag 4 juli, is er muzikaal weer veel te beleven bij café Amanshof in Wilbertoord. Alle dagen is de toegang gratis.

Zaterdag 1 juli 22.00 uur: Beat the Stones 

Stel je eens voor: Guns N’ Roses, Queen, Bon Jovi, Green Day, Prodigy, AC/DC, Coldplay, Rolling Stones, Lenny Kravitz, Beatles, Bob Marley, Zombie Nation, Kings of Leon, Bon Jovi en Nirvana in een grote blender gemixt tot één machtige muzikale mash-up. Herkenning voor jong en oud, gepresenteerd met een energieke live performance waar menig dansvloer U tegen zegt. Kortom, dat is Beat the Stones en zij geven de aftrap voor 4 dagen muzikale gezelligheid bij Amanshof.

Zondag 2 juli 21.00 uur: Meuk

De mannen van MEUK kwamen elkaar al vele malen tegen, al wisten ze dit zelf nog niet… Hun voorliefde voor de onvervalste Nederlandstalige boeren rock muziek bracht hen al vaak samen in de feesttenten waar bands als Normaal, Jovink, BZB, Rowwen Heze, Pater Moeskroen en vele anderen speelden. Op een avond stonden ze, licht onder invloed, tijdens een van deze feesten, samen aan de bar een raakten aan de praat. Wat begon met een opmerking over een kuif eindigde met de dronkenmanswoorden: “Wij worden de volgende grote rockband van Nederland.” En zondagavond 2 juli hoor en zie je bij Amanshof dat dat gelukt is.

Maandag 3 juli 14.00 uur dansmatinee: Jersey 

Jersey is een tweemans-formatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden. Zij vormen samen een professioneel allround orkest bestaande uit een drummer en toetsenist. Tijdens een optreden maken saxofoon en accordeon het orkest compleet. Op het repertoire van Jersey staat de beste dansmuziek, ideaal voor de meest uiteenlopende feesten en partijen en ook op dit matinee op maandagmiddag 3 juli bij Amanshof passen zij perfect.

Maandag 3 juli 21.00 uur: Zum Spass

Op maandagavond staat Zum Spass op het podium bij café Amanshof. Zum Spass brengt precies dat wat de naam al doet vermoeden, veel gezelligheid en feest en dat alles Zum Spass.

Dinsdag 4 juli 21.00 uur: Ilse en Conny

Al vele jaren zorgen Ilse en Conny voor de muzikale afsluiting van de Wilbertoordse kermis bij café Amanshof. Ook dit jaar houden ze vast aan deze traditie. Dat overigens op veler verzoek, want een avondje muziek van Ilse en Conny staat garant voor feest en entertainment van topniveau.

Graag tot ziens op de kermis in Wilbertoord!
Café zaal Amanshof
Weethouder Lindersstraat 68 Wilbertoord.
advertentie