Deel dit artikel ‹ Terug

Telebingo zaterdag 1 juli bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017


Zaterdag 1 juli aanstaande is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen. Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Via Ziggo digitaal kanaal 45 is deelnemen ook mogelijk in de gemeente Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis, Landerd, Uden en Veghel. Voor overige aanbieders zie de website.

Prijzen
Er zijn zaterdag 1 juli naast geldprijzen ook cadeaubonnen te winnen van:
Bakkerij Maarten Manders – 't Snuutje rijwielhandel – Plaza de Frietkraam – Delfino Pizzeria & Grillroom – Berends Bloemsierkunst – Steakhouse Don Kiesjot – Snackbar Any Tyme de Keizer – Plantencentrum Van Mil - The Florist – Albert Heijn supermarkt – Eten & Zo – De Molen van Mill – Haarsalon Haartrots in Sint Hubert en Kasteel Tongelaar.

Als extra prijzen geven we weg: een auto wasbon van Shell Schimmel in Mill, een bon van Bowlingcentrum Erica en een bon van Grandcafé `t Centrum.

Bingokaarten
Bingokaarten kunt u tot zaterdag 1 juli 14.00 uur kopen bij:
Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3
Bestellen via telefoonnummer 0485-455091 of de kaarten ophalen in de studio (Myllesweerd) kan ook op de dag van uitzending tussen 12.00 uur en 14.00 uur. U kunt dan ook kaarten bestellen waarbij de nummers op volgorde staan.

Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd. Kaarten per mail ontvangen kan ook, dit is makkelijk voor deelnemers buiten de gemeente Mill.

Meer weten?
Stuur een mailtje naar telebingo@lokaleomroepmill.nl of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden. 
advertentie