Deel dit artikel ‹ Terug

Poetisch ontbijt bij Verdeliet

Geplaatst op: donderdag 1 juni 2017


Met optredens van Boudewijn Betzema en August Tholen
Poëtisch ontbijt in Cuijk op zondag 11 juni a.s.

Gedichten, muziek en een (h)eerlijk ontbijtje. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet. In de kas dragen twee dichters voor: Boudewijn Betzema en August Tholen.

Boudewijn Betzema was de afgelopen twee jaar provinciedichter van Overijssel. Hij draagt bij het ontbijt o.a. voor uit zijn bundel Dwarsdoor en uit zijn verzameling troostverzen. Hij zal ook vertellen over zijn ervaringen als troostdichter.
Romancier, dichter en blogger August Tholen is beeldend kunstenaar en schrijfcoach. Hij publiceerde poëzie in literaire tijdschriften als Maatstaf, Krakatau en Mest, en won de Brabantse prijs der Letteren.
Kortom, boeiende gasten om naar te luisteren en om mee in gesprek te gaan. De presentatie is in handen van Monica Boschman, ex-regiodichter van de Noordelijke Maasvallei. Tussen de optredens is er muziek, lucht en ruimte om lekker te ontbijten en rond te kijken in de tuin.

Aanmelden
Het poëtisch ontbijt kost € 12,50 euro per persoon, inclusief eten en drinken. Aanmelden kan tot en met woensdag 7 juni a.s. via e-mail: verdeliet@hotmail.com, onder vermelding van je naam en het aantal personen. Wereldtuin Verdeliet is aan de Toermalijnlaan 40 in Cuijk.

Website:
www.wereldtuinverdeliet.nl

11/06/2017 Van: 09.30 Tot: 11.30
Cuijk Wereldtuin Verdeliet 
advertentie