Deel dit artikel ‹ Terug

Hemelvaartsdag koopzondag

Geplaatst op: donderdag 25 mei 2017


Boxmeer Bruist is de slogan die zij telkens weer eer aan doen wanneer het bijvoorbeeld gaat om Koopzondagen. Zo wordt er ook de aankomende Koopzondag tijdens Hemelvaart weer van alles georganiseerd!

Natuurlijk zal de wekelijkse markt ook aanwezig zijn op het Raadhuisplein met de lekkerste en mooiste marktaanbiedingen. Deze Koopzondag kan men zelfs op twee marktjes rondsnuffelen want op de Steenstraat Zuid zal er een heuse brocante markt plaatsvinden.
Zoals u op deze dag van ons gewend bent zullen diverse verenigingen zich presenteren. Denk daar bij aan Turnvereniging de Meere die hun kunsten zullen laten zien, De Nederlands kampioenen Partisan Atletics Cheerleaders, altijd enthousiaste 10 Dance, de stoere jongen en meiden van Taekwando Chang Hun en de bruisende Musicalschool Étoile.
Overal in het centrum zullen vrolijke klanken klinken van onder andere de nostalgische orgelwagen van Papillon, zang van Suzanne Menheere en bijvoorbeeld Mixuremusic; een showband van maar liefst 35 muzikanten.
In de Kloostertuin kun je geschminkt worden en zal Kindertheater Pimpernel op verschillende tijden een voorstelling geven.
Ook kun je een gokje wagen bij Jack’s casino die deze dag naar buiten komt en ook voor het goede doel van Stiching Make a Wish kun je een gokje wagen en zelfs een prachtige auto van Opel Dealer Jetten winnen!

Jong talent gezocht!
Tijdens deze dag kunnen jonge talenten van 6 tot en met 16 jaar uit de regio hun kunsten laten zien!Het centrum Boxmeer heeft daarvoor een heuse wedstrijd opgezet. Er is een vakjury die een winnaar zal uitkiezen en de deze wint dan een Samsung tablet A9.7. Talent is super divers denk aan goochelaars, jongleurs, muzikanten, kunstenaars, dansers en danseressen. Geef jezelf op voor woensdag 24 mei via koopzondagencentrumboxmeer@gmail.com
Wij hopen door het hele centrum jong talent te mogen aanschouwen! Meer weten? Hou onze facebookpagina in de gaten!
advertentie