Deel dit artikel ‹ Terug

Filmhuis Mill 19 april met Elle (Paul Verhoeven)

Geplaatst op: woensdag 12 april 2017


Op woensdag 19 april staat Elle op de agenda van Filmhuis Mill. Een film die is geregisseerd door Paul Verhoeven, de bekendste Nederlandse regisseur ter wereld. Deze film start om 20.00 uur. Tickets zijn op stoelnummer te reserveren a 5,-- euro (inclusief consumptie) via de rubriek Filmhuis op www.myllesweerd.nl. Ook zijn ze af te halen bij de balie van Cultureel Centrum Mylleswweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Elle
Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze op een dag in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.

Filmagenda
In mei staan er 2 films op de agenda van Filmhuis Mill. Eentje speciaal voor kinderen en ook maakt er een film deel uit van een Ladies night. Reserveer deze data ook alvast in de agenda:

Kinderfilm woensdag 3 mei
Aanvang 14.00 uur
Huisdiergeheimen

Ladys night woensdag 17 mei met diverse stands en film
Aanvang 19.30 uur
Bridget Jones’s Baby

Meer
Wilt u meer weten of op de hoogte blijven van alle film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill? Volg ze op Twitter, like de Facebookpagina en check regelmatig www.myllesweerd.nl 
advertentie