Deel dit artikel ‹ Terug

Jongerenmusical Razend, naar boek van Carry Slee, op planken in Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: donderdag 6 april 2017


Razend (12+)
Musical naar het boek van Carry Slee, van hetzelfde team als van ‘Afblijven’ en ‘Spijt’.

Schrijver en regisseur Dick van den Heuvel is met zijn team de laatste jaren bezig met aan mooie serie theaterbewerkingen van de boeken van Carry Slee. Na ‘Afblijven’ en ‘Spijt’ brengt hij nu de musical ‘Razend’.
Hoofdpersoon is de jonge Sven. Zijn vader drinkt en als hij eenmaal dronken is, laat hij Sven alle hoeken van de kamer zien. Om aan de werkelijkheid te ontsnappen, maakt Sven in zijn hoofd speelfilms, waarin hij gelukkig is. Vooral omdat zijn grote liefde Roosmarijn altijd de hoofdrol speelt. Maar ook zij loopt met een geheim rond. Haar leraar kan niet met zijn vingers van haar afblijven. Sven en Roosmarijn zoeken hun toevlucht tot elkaar, maar durven niet te praten over wat hen achtervolgt…
Tekst en regie: Dick van den Heuvel. Muziek: Jeroen Sleyfer.
Cast van jonge acteurs: Jochem Smit, Renée de Gruyl, Bart Sietsema, Rose-Anne van Elswijk, Martijn Noort, Ellis Broeksteeg.

Zin om mee te dansen?
Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je altijd al op het toneel willen dansen voor een volle zaal met publiek? De cast van de jeugdmusical RAZEND is op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar oud die willen meedansen aan het eind van de voorstelling!
 
Hoe meld je je daarvoor aan?
Koop een kaartje voor de voorstelling op zo 23 april in Schouwburg Cuijk. Ga vervolgens naar de website www.razendmusical.nl/ikdoemee.html
Meld je aan via ‘Klik hier’; er komt dan een formulier tevoorschijn dat je moet invullen.
Let op! Het is belangrijk dat je dit uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling doet. Leer de dans, kom naar Schouwburg Cuijk, geniet van de voorstelling en op het einde mag je laten zien wat je in huis hebt!

Heb je nog vragen?
Stuur een email naar vragen@homemadeproductions.nl.

Schouwburg Cuijk
zondag 23 april, 14.30 uur
19,75 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.razendmusical.nl  
www.schouwburgcuijk.nl
advertentie