Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw initiatief Schouwburg Cuijk: de SchouwburgPas

Geplaatst op: donderdag 16 maart 2017


Met voorrang kaarten bestellen dankzij SchouwburgPas Cuijk

Bezoekers van theatervoorstellingen in Schouwburg Cuijk kunnen vanaf nu een SchouwburgPas aanschaffen.
De pas biedt aantrekkelijke en exclusieve voordelen. Zo worden pashouders in de gelegenheid gesteld om met voorrang kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen.
Met de aanschaf van de SchouwburgPas ondersteunt de theaterbezoeker twee organisaties (stichting Leergeld en het Podiumfonds) die, elk op hun eigen manier, mensen in het Land van Cuijk en noordelijk Noord-Limburg in staat stellen hun talenten te ontwikkelen.

Met de introductie van de SchouwburgPas wil Schouwburg Cuijk de band met de trouwe bezoekers van de theatervoorstellingen versterken. Wie een SchouwburgPas aanschaft kan met voorrang kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. De pashouders krijgen een week voor de officiële start van de kaartverkoop al toegang tot het bestelsysteem van Schouwburg Cuijk.
Schouwburg Cuijk komt daarmee ook tegemoet aan de wens van veel trouwe bezoekers, die vorig jaar lange tijd in de (virtuele) wachtrij stonden en bij de populaire voorstellingen vaak achter het net visten. Wie een SchouwburgPas aanschaft vergroot zijn kansen op de kaarten van zijn voorkeur.

Extra voordelen
De SchouwburgPas biedt nog andere voordelen. Gedurende het theaterseizoen ontvangen de pashouders interessante (last minute-)aanbiedingen voor nog niet uitverkochte voorstellingen. Daarnaast ontvangen zij komend seizoen een uitnodiging voor een exclusief ‘kijkje achter de schermen’ in Schouwburg Cuijk.
De SchouwburgPas kost € 35 en is één seizoen geldig. Met de pas kunnen tijdens de exclusieve voorverkoop maximaal twee kaarten per voorstelling worden besteld. De pas kan worden aangevraagd via www.schouwburgcuijk.nl.

Wie wil meedoen aan de exclusieve voorverkoop voor het theaterseizoen 2017/2018 moet voor 1 mei aanstaande de SchouwburgPas bestellen. Pashouders kunnen vervolgens van 16 tot en met 21 mei hun kaarten met voorrang bestellen. Op 21 mei 12.00 uur start de officiële verkoop, ook voor niet-pashouders.

Goede doelen
De opbrengst van de SchouwburgPas wordt niet gebruikt voor de exploitatie van Schouwburg Cuijk, maar komt ten goede aan twee maatschappelijke doelen: de stichting Leergeld Land van Cuijk en het Podiumfonds Land van Cuijk & Noord-Limburg. Met de SchouwburgPas verschaffen bezoekers van Schouwburg Cuijk zich dus niet alleen concrete voordelen, maar helpen zij ook mensen in hun omgeving die zich graag verder willen ontwikkelen.
De stichting Leergeld Land van Cuijk (www.leergeld.nl/landvancuijk/) biedt kinderen, die om financiële redenen niet kunnen meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenoten normaal zijn, de kans om toch deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. De kinderen bloeien daardoor op, ontwikkelen kennis en vaardigheden en krijgen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Het Podiumfonds Land van Cuijk en Noord-Limburg (www.hetpodiumfonds.nl) ondersteunt bijzondere culturele en maatschappelijke initiatieven in de regio waarbij deelnemers worden uitgedaagd om hun talenten aan te spreken. Het Podiumfonds steunt deze initiatieven met geld, met adviezen van ervaringsdeskundigen en/of met professionele faciliteiten. 
advertentie