Deel dit artikel ‹ Terug

André het astronautje (4+) in de schouwburg van Cuijk.

Geplaatst op: woensdag 1 maart 2017


Avontuurlijk ruimteverhaal geschreven door astronaut André Kuipers.

Voor alle ruimtereizigers vanaf 4 jaar

Welk kind droomt er niet van om astronaut te worden? Met een raket de ruimte in. Astronaut André Kuipers is de enige Nederlander die maar liefst twee keer in de ruimte is geweest. Tijdens zijn tweede ruimtereis schreef hij het avontuur André het astronautje voor zijn kinderen. Een verhaal over vriendschap, raketten, muizen, astronauten en kaasfondue. Het is het eerste boek ter wereld dat in de ruimte geschreven is.

De makers van de succesvolle Buurman & Buurman-voorstellingen vertaalden dit avontuurlijke ruimteverhaal naar een muzikale voorstelling, met liedjes van Claudia de Breij.

“Voor kinderen is de voorstelling niet alleen een mooi ruimte-avontuur om naar te kijken, ze leren óók hoe leuk wetenschap en techniek zijn!”, aldus André Kuipers.
Uit onderzoek is namelijk gebleken dat wanneer kinderen voor hun achtste levensjaar met techniek kennismaken, ze op latere leeftijd daar ook ontvankelijker voor zijn, wat gunstig is voor zowel hun eigen toekomst als de maatschappij. André het astronautje is een voorstelling voor alle ruimtereizigers vanaf 4 jaar. Ready for take-off!
Spel: Nellerike de Voogd en Daan van Rijssel.

Schouwburg Cuijk
Zaterdag 11 maart, 14.00 uur
normaal 17,75 euro | kinderen t/m 12 jaar 15,50 euro
www.astronautje.nl  
www.schouwburgcuijk.nl
advertentie