Deel dit artikel ‹ Terug

Jochem van Gelder en Ron Bons in Theater Myllesweerd

Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2017


Op zaterdagmiddag 18 maart staat er in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill weer een leuke show op het programma voor kinderen. Dit met Jochem van Gelder en Ron Bons. Tickets zijn a 15,00 euro (inclusief een consumptie) online te reserveren en zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd. De show start om 15.00 uur.

Het Genootschap van de WereldBeterMakers is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers en Wie is de Mol. Samen met Ron Bons brengt hij een show voor kinderen én volwassenen vanaf 6 jaar.
Samen met zo’n 7 miljard mensen wonen we op de grote ronde planeet Aarde. Veel gaat er goed op deze planeet, er wordt gefeest, gelachen, gedanst, gesport en er worden mooie dingen gemaakt. Maar er gaat helaas ook nog veel mis. Er is nog steeds oorlog, armoede en honger. Alle wijzen der aarde hebben hun hoofd gebogen over dit probleem. Presidenten, koningen, geleerden maar een oplossing is er nog steeds niet….

Volgens een onderzoek van Unicef behoren de Nederlandse kinderen tot de meest gelukkigen ter wereld. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om zich goed te ontwikkelen omdat ze een thuis hebben en naar school kunnen. Jochem nodigt daarom alle kinderen van Nederland om naar het theater te komen en deel uit te maken van het Genootschap van WereldBeterMakers.

“Kinderen zijn slim, vindingrijk, onbevangen, eerlijk en soms zelfs briljant en daarom ga ik de uitdaging aan om met hen op zoek te gaan naar de oplossing van de grote wereldproblemen. Met hen hoop ik tot het ultieme plan te komen om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich gelukkig en veilig voelen.

Een belangrijke missie waar alles voor moet wijken. Iedereen is enthousiast. Bijna iedereen…. Want er is één man die een heel ander plan heeft….

Meer
Volg voor meer informatie Myllesweerd ook op Twitter, like de Facebookpagina of zie regelmatig www.myllesweerd.nl 
advertentie