Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw expositie seizoen met werken van Ans Rijkers bij Kunsthandel Gennep.

Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2017


Het nieuwe expositie seizoen bij Kunsthandel Gennep gaat van start op 5 februari 2017 met als eerste expositie werken van Ans Rijkers! De expositie is te bezichtigen tot 7 mei 2017.

Ans tekent reeds vanaf haar derde jaar. Aanvankelijk tekende ze uitsluitend paarden. Als zij buiten speelde moest de hele weg eraan geloven, want er werden klinkers kapot gegooid en het beste stuk ervan werd gebruikt om van de ene kant van de weg tot aan de overkant kolossale paarden te tekenen. Al heel gauw kwamen daar olifanten bij en andere wilde dieren. Vervolgens kwamen de mensen aan de beurt en de eerste portretten zagen het licht.In de tussentijd leerde ze landschappen, zeeën interieurs figuurtekenen enz. Op haar achttiende jaar behaalde zij haar akte om les te geven aan scholen. Langzamerhand ontwikkelde ze een geheel eigen stijl van werken verschoof ze hoe langer hoe meer in de richting van het zogeheten neo symbolisme.

Wij heten u allen van harte welkom om deze expositie te komen bezichtigen. Voor meer info over deze expositie en andere evenementen in de Woonkamergalerie verwijzen wij u graag naar onze website www.kunsthandel-gennep.nl Hier vindt u tevens werken van o.a. Pierre Alechinsky, Karel Appel, Herman Brood, Peter Hermans e.a.!

Wij zijn ook te volgen op Facebook www.facebook.com/Kunsthandel-Gennep-179471928874401/ en twitter www.twitter.com/KunstGennep 
advertentie