Deel dit artikel ‹ Terug

Cabaretier Leon van der Zanden zaterdag 14 januari in Theater Myllesweerd

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017


Liefhebbers van cabaret konden in het eerste deel van het theaterseizoen 2016 – 2017 al hun hart ophalen in Theater Myllesweerd in Mill. Diverse cabaretshows stonden er namelijk op het programma. Maar ook dit jaar gaat Myllesweerd door met fantastische cabaretvoorstellingen. Wat dacht u van Leon van der Zanden op zaterdagavond 14 januari, Kees van Amstel op 21 januari, Emiel van der Logt op 24 maart en Rayen Panday op 8 april. Voor deze laatste 3 is er bovendien een speciale cabaretactie, waardoor u voor de prijs van 2 shows van alle 3 de voorstellingen kunt genieten. Reserveer wel tijdig de kaartjes om gebruik te maken van het cabaretpakket.

Zaterdag 14 januari 20.15 uur Leon van der Zanden - Supergewoon
Leon op zijn scherpst! Origineel, kwetsbaar, fysiek en met de authentieke publieksinteractie die we van hem kennen. Maar inmiddels heeft hij keuzes gemaakt om van deze wereld de juiste plek voor zijn kinderen te maken. Weg van de gangbare zekerheden, weg van de onaantastbaarheid waar veel publieke personen zich mee presenteren. Hij kiest voor openheid, om zijn publiek zijn gevoel te tonen en daarmee hun gevoel te raken. Eén op één. En hij zou Leon niet zijn als hij zich daarin niet helemaal liet gaan, hilarisch en larger than life. Leon: “Als je kijkt naar wat de mensen echt beweegt, zie je dat jij dat zelf bent. Jij beweegt de mensen. En ik, ik laat ze schudden.”

Cabaretactie
Bent u liefhebber van cabaret? Boek dan voor Kees van Amstel op 21 januari, Emiel van der Logt op 24 maart en Rayen Panday op 8 april voor €30.- totaal. Dat is dus 3 shows voor de prijs van 2. Ook deze speciale combi-tickets kunt u bestellen via de site van Myllesweerd en zijn af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Kijk voor meer informatie, het reserveren van tickets en diverse trailers van deze shows op www.myllesweerd.nl. Volg Myllesweerd ook op Twitter en like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle activiteiten, theatershows en filmvoorstellingen in Myllesweerd. 
advertentie