Deel dit artikel ‹ Terug

Lónse Huiskamertheatertour

Geplaatst op: donderdag 8 december 2016


Overloon - Op woensdag 21 en woensdag 28 december vindt de eerste editie van de Lónse Huiskamertheatertour plaats. Deelnemers kunnen op één avond genieten van vier verschillende voorstellingen op vier locaties in Overloon.

Onder begeleiding van een gids wandelen de deelnemers in groepen van maximaal 15 personen naar vier plekken in Overloon, waarvan drie huiskamers en één ‘verrassingslocatie’. Daar wordt telkens een voorstelling gespeeld van ongeveer 20 minuten door spelers van Het Overloons Toneel.

De vier voorstellingen zijn allemaal anders, maar één ding hebben ze gemeen: ze gaan allemaal om relaties tussen mensen. En waar relaties zijn, is gedoe… gedoe over hoe ze verlopen of juist niet lopen. Gedoe tussen man en vrouw, tussen zussen, tussen buren, enzovoort. Hilarisch spel, ontroerende momenten, (on)voorspelbare situaties, u kunt van alles verwachten, behalve vredige kerstgedachtes…

De Huiskamertheatertour start op woensdag 21 en woensdag 28 december om 19.30 uur bij ‘de Pit’ (14 Oktoberplein 2). Deelnemers dienen uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De tour eindigt eveneens in de Pit, alwaar iedereen kan napraten onder het genot van een drankje.

Kaartverkoop
Het aantal deelnemers aan de Huiskamertheatertour is beperkt (maximaal 60 per avond). Er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar. Deze zijn voor 10 euro per stuk te koop via de website www.hetoverloonstoneel.nl of telefonisch, via het secretariaat van HOT, tel 0478-642257.  
advertentie