Deel dit artikel ‹ Terug

Konijn, taart en luxe stol eten voor toekomstige speeltuin Boxmeer

Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016


Supermarkt Jan Linders in Boxmeer is al het hele jaar hoofdsponsor van de Stichting Recreatie en Meer. Deze stichting omvat vele vrijwilligers die zeer enthousiast en gemotiveerd zijn om in 2017 een grote groene gratis toegankelijke speeltuin te realiseren in de gemeente Boxmeer.
Om dit initiatief verder te ondersteunen heeft de Jan Linders in week 50, 12 december t/m 19 december, zeer aantrekkelijke producten in de aanbieding waarvan ieder verkocht product 1 Euro naar de Stichting gaat.

Steun de speeltuin, kom proeven en kopen!
U kunt de toekomstige speeltuin Boxmeer financieel steunen door één van deze producten te proeven en te kopen bij supermarkt Jan Linders in Boxmeer. Koopt u in week 50 Konijn op Limburgse wijze, een luxe stol, een progrestaart of Christoffelvlaai? Dan doneert Jan Linders Boxmeer 1 Euro per product aan de Stichting Recreatie en Meer. Tijdens het proeven vertellen de vrijwilligers van de stichting u graag meer over de stand van zaken omtrent de speeltuin.

Lege flessen
Als u deze heerlijke producten komt proeven, vergeet dan niet uw lege flessen in te leveren want Jan Linders verdubbelt de opbrengst. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Recreatie en Meer en daarmee komt de realisatie van een grote buitenspeeltuin in de Gemeente Boxmeer weer een stapje dichterbij.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de toekomstige speeltuin? Kijk dan op www.speeltuinboxmeer.nl of op Facebook. 
advertentie