Deel dit artikel ‹ Terug

Extra feestelijke Telebingo zaterdag 10 december bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016


Aanstaande zaterdag (10 december) is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen. Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Op Ziggo digitaal kanaal 45 en KPN kanaal 318. Ook via internet kunt u meespelen www.lokaleomroepmill.nl (Live).

Prijzen
Er zijn zaterdag 10 december naast geldprijzen ook cadeaubonnen te winnen van `t Snuutje rijwielhandel, Plaza de Frietkraam, Delfino Pizzeria & Grillroom, The Florist, Snackbar Any Tyme de Keizer, Plantencentrum Van Mil, Bakkerij Maarten Manders, Berends Bloemsierkunst, Albert Heijn supermarkt, Steakhouse Don Kiesjot, Kasteel Tongelaar, Jan Linders supermarkt, Eten & Zo en de Molen van Mill.
Voor de december bingo zijn extra prijzen beschikbaar gesteld. Zo geven we weg: een cadeaucard van de Hema t.w.v. 25,-- euro, een cadeaubon van Aura in Sint Hubert ter waarde van 25,-- euro, een cadeaubon van Buitengewoon Kado voor een Melano ring t.w.v. 25.-- euro, een cadeaucard van Karwei bouwmarkt en een auto wasbon van Shell Schimmel. Daarnaast geven we elke ronde een bon weg voor 10 hertenbiefstukjes van Wildhandel v.d. Cruijsen BV Mill t.w.v. 30,-- euro per bon. Tot slot hebben we ook nog 1 dinerbon voor 2 personen bij Des Werelds in Mill met een waarde van 57,90 euro totaal en voor 2 personen gratis entree in de Wellnessboot in Mill a 31,50 euro per persoon.

Bingokaarten
Bingokaarten kunt u tot zaterdag 10 december 14.00 uur kopen bij (op = op):
Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39 (VERKOOP TOT 10 DECEMBER 11.30 UUR)
Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3

De laatste kaarten kunt u bestellen of ophalen in de studio (Myllesweerd) op zaterdag 10 december tussen 12.00 uur en 14.00 uur, telefoon 0485 – 455091.

Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd.

Meer weten?
Stuur een mailtje naar telebingo@lokaleomroepmill.nl of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden. 
advertentie