Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemers Collectief Mill blijft sfeerverlichting uitbreiden

Geplaatst op: dinsdag 15 november 2016


In november 2014 zijn 4 vaste bomen in de Kerkstraat in Mill van sfeerverlichting voorzien. Ook werden er in de Hoogstraat nog 2 tijdelijke bomen in bak met sfeerverlichting geplaatst. Vorig jaar november kreeg de boom op de hoek bij Eten & Zo sfeerverlichting en de boom op de hoek bij Jan Linders en de Apotheek aan de Stationsstraat. Bij Optiek Paul vd Dries, Ixies en Batterijshop Mill kwam een boom in een bak met sfeerverlichting te staan. Deze bomen in bak worden medio januari weer weggehaald en komen dan in november weer terug.

Uitbreiding
Maar het Ondernemers Collectief Mill kondigde eerder al aan de komende jaren elk seizoen extra sfeerverlichting aan te laten brengen. Vandaar dat vorige week ook de boom voor de Hema en voor de kerk in de Kerkstraat sfeerverlichting heeft gekregen. Ook zal een boom bij Plaza de Frietkraam nog verlichting gaan krijgen. Deze verlichting gaat dagelijks rond 15.00 uur aan en zal tot middernacht branden. Medio januari wordt de verlichting weer afgesloten.

Bijdrages
De coordinatie van dit project is in handen van het Ondernemers Collectief Mill en is mede mogelijk gemaakt door de bijdrages en medewerking van grandcafé ’t Centrum, HEMA Mill, café Royal, Fitland XL Mill, Kuppen Bomen, Jo van Gemert van MK Illumination, familie van Grinsven, Victory hermode, Cultureel Centrum Myllesweerd, optiek Paul vd Dries, Ixies, Batterijshop Mill, Eten & Zo, Berends Bloemsierkunst, café de Winkel, Plaza de Frietkraam en de Vet elektro techniek.

Meer
Meer weten over het Ondernemers Collectief Mill? Like dan hun Facebookpagina of zie www.ocmill.nl 
advertentie