Deel dit artikel ‹ Terug

Zaterdag 19 november Enge Buren met muzikaal cabaret in Theater Myllesweerd

Geplaatst op: donderdag 10 november 2016


Enge Buren brengt zaterdagavond 19 november muzikaal cabaret naar Theater Myllesweerd in Mill. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. De show start zaterdag 19 november om 20.15 uur. Tickets kosten 17,50 euro en dat is inclusief een consumptie.

De show
De show van Enge Buren is hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de 3 goede zangstemmen maken de mannen van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren, met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.

RUK!
Is de muzikale voorliefde van vrouwen anders dan die van mannen?
Bestaat er zoiets als ‘vrouwen’ en/of ‘mannen muziek’?
Jazeker… maar is het zo dat ze geen ruk van elkaars muziek begrijpen?
Waarom raakt zij meer verrukt door de harmonie en romantiek, waar hij meer neigt naar bonkende ritmes en vocaal geweld? Of is deze stelling slechts gebaseerd op een generaliserend vooroordeel en zijn Enge Buren totaal van de pot gerukt?!
In hun nieuwe muzikale cabaretprogramma rocken de Buren als vanouds. Op anarchistische wijze worden acts, sketches en muzikale stijlen door elkaar verweven tot een zinderende show waarbij het publiek wordt meegezogen. Even weggerukt uit het gestructureerde leven waar alles aan elkaar hangt van regels. Gewoon het verstand op nul en meegaan in die ‘Muzikale Rollercoaster’ vol humor, energie en schwung; verrukkelijk!

Zou het ze lukken om vrouwen en mannen massaal over te laten gaan in ‘muzikaal omdenken’?!
Riemen vast: Enge Buren rukt uit!

Tickets
De tickets zijn a 17,50 euro inclusief een consumptie af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook zijn tickets online via www.myllesweerd.nl te bestellen en deze komen dan direct per mail naar u toe. De online gekochte tickets zijn bij de kassa van Myllesweerd vervolgens om te wisselen tegen kaartjes waarmee in de pauze gratis een consumptie te bestellen is.

Meer
Wilt u meer weten over het theater- en filmaanbod in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de facebookpagina, volg Myllesweerd via twitter of zie regelmatig www.myllesweerd.nl  
advertentie